Reinigingstechnieken

 

Wegen of buitenruimten verdienen een regelmatige schoonmaakbeurt. Dit komt natuurlijk de veiligheid ten goede, maar een schoon terrein is ook bepalend voor de eerste indruk die bezoekers van uw gemeente of bedrijf krijgen. De medewerkers van W. Dassen Gronsveld pakken met hun gespecialiseerd materieel wegen, parkeerplaatsen, terrassen, binnenplaatsen of buitenterreinen grondig aan. Het wagenpark van W. Dassen Gronsveld bestaat momenteel uit tien up-to-date veeg-zuigwagens. Voor elke klus, groot of klein, hebben wij de geschikte machine en de mensen.  


Materieel Reiniging


Veeg-zuigwagen

Veeg- en zuigwagen

De veeg-zuigwagens zijn geschikt voor het vegen van alle typen verhardingen, zoals asfalt, bestrating en beton. Ook voor het opzuigen van freesvuil en voor het vegen van bedrijfsterreinen, evenemententerreinen en goten zijn deze wagens uitgerust. We beschikken zowel over grote als compactere veeg-zuigwagens; de grote wagens kunnen uitgebreid worden met een spuitbalk en/of rolbezem.

Wegdekreiniger


De wegdekreiniger is voorzien van een 2,5 meter brede spuitbalk aan de achterzijde van het voertuig. Met deze spuitbalk wordt door middel van hoge druk het oppervlak grondig gereinigd met een maximale kracht van 150 bar bij 100 liter per minuut. Het vuil dat loskomt wordt direct opgezogen. Waterwagen


WaterwagenDe waterwagen kan worden ingezet om de veeg-zuigwagens snel en op de werkplek van schoon water te voorzien. We beschikken over twee wagens met een respectievelijke inhoud van 15m3, en 30m3.

Onkruidborstel


OnkruidborstelDe LM Trac met onkruidborstel zorgt voor het milieuvriendelijk en grondig verwijderen van onkruid.